Ако спреш да купуваш ресурс за диаманти ще го пусна за злато. Ако ти решиш обаче да купуваш за злато и после да ми го пуснеш за 400 диаманта си е твой проблем. Произвеждам пръстени както ти казах, но от няколко дена съм спрял поради мои причини. Иначе съм продал стотици от тях.
Какво си продал, аз имам цяла къща с говна, пръстени които за нищо не стават и с мъка ще им взема по няколко диаманта, да си избия поне изработките. Говоря сам оза редките и легендарните, макар че точно при бижутера и епичните са боклуци почти всичките... Искам да гласувам 3 пъти с НЕ, защото имам 3 майстора и тримата максимално развити във всяка категория и тримата на ужасна загуба до сега, дори без комисионната, всъщност аз не продавам за злато само и единствено заради предварителната комисионна, просто защото златото никога не стига и не мога да си позволя лукса да продавам за злато, а сега не мога да си позволя да продавм и за диаманти, такаче затварям и аз сергията, наема е непосилен, ходете си голи и се обличайте с ресурса, който вече никой няма да купи
Отделно цените ще се увеличат, да аз ще си пускам малкото качествена продукция, каквото съм правил и до сега, но ще я пускам през 5 дни, на тройна цена, иначе няма смисъл. Затова побързайте, каквото искате да си купите, денс е последния срок, после просто вече няма да го има на пазара или ще ви се налага да отваряте статистиката и да питате първите майстори в класацията, да не би случайно да имат търсеното от вас, само така ще се избегне днешната простотия... Но за кой е неудобството, за абсолютно всички !!!