Ами тази гилдия нали е нещо като съюз, няма ли бонуси от това. Ей такива разни уж малки нещица, дето си се натрупват и накрая те смазва само от бонуси... Може да има и други, не знам, не съм толкова навътре с играта, затова го казах по общо. Примерно нали има "мистик-бяла магия", който дава бонуси на съотборниците си, а този с черната трови враговете с проклятия. Смятате ли че това има място на арената? То може и да не може, но говоря абстрактно, да се помисли за всичко ако може. Да не стате после половин работа, ако въобще някой реши да се вслуша в нашите съвети
За пакетите ти плащаш, обаче не ка да пише някъде че си такъв и само останалите такива да смеят да се бият с теб, не да гледаш някой равностоен, да решиш да премерите сили и да те смачка с тези бонуси, няма да е много честно според мен! Затова дуела си е дуел! И 1vs1, когато има само единия премиум е "1+"vs"1". Ако двама с пакети или други бонуси си се бият не виждам проблем, както двама "чисти" ако си се бият, но иначе е доста подличко. Не знам, дано екипа помисли по въпроса и наситина да направи една "чиста и свята" арена.