Аз мога да обясня . Пускаш SMS и след това активираш премиум за две седмици и ти дава злато за твоята 24 часова работа ако не се лъжа.
Да, това е единствения начин, но за съжаление аз си пуснах премиум за 8 месеца още съвсем в началото, когато нямаше от къде да знам че златото ще е такъв проблем...
Сега примерно съм се набутал с 25 диаманта за ордена на търговците, само и единствено за да смогвам с храната и точно към обяд ми беше рефреша. Сега точките за действие се трупат, а храна няма, златото също е прекалено малко и едва щеше да стигне за нея, после като се сбия с нея, пък да взема новата в полунощ, а сега какво става, точките се трупат... Сега в полунощ ще има 10-тина точки повече, за които аз няма от къде да взема злато, за да си купя от безбожно скъпата храна в аукциона, как да си изхарча точите за действие по единствения възможен полезен начин, а именно в култа, където да се биеш е доста скъпо удоволствие?! Едвам стига храната от всички магазини за 10-тина битки и без това ми се трупат точки които не смогвам да похарча поради липсата на храна и злато, а на всичкото отгоре през няколко дни става нещо и съвсем не смогвам... Почва много да ми се гади от тази игра и все повече започва да ми напомня на ИО, от където се махнах за да мога да се наспивам и сега тук да вися и да чакам някакви неща денонощно да се чудя как а свържа двата края, нещо не ми харесва тая работа...