Извинявам се краткото ми съобщение. Трябваше да бъда по-подробен в излагането на проблема.Ще се опитам да бъда максимално точен и ясен.
Какво имам в предвид? Умението Горяща стрела по дефиниция увеличава максималните поражения на оръжието. Много ефективна атака срещу животни и хуманоиди с леки брони.
Ето един тест на наемника в Златният път, Провинция Бунар
Sharp_Shooter няма опонент, затова избира Горски глиган. Модификаторът за разлика в нивата е 1.3.
Шансът за блок на Горски глиган е 0.
Шанс за критичен удар: 42
Sharp_Shooter използва умението Горяща стрела, което добавя 60 към максималните поражения на оръжието му.Sharp_Shooter удря Горски глиган за 140.69333333333 поражения и последният остава с 645.31 здраве.
Бонусът за убити чудовища добавя 0% към пораженията.Т.е. срещу глигани, а предполагам срещу всякакви други животинки с кожа
, като вълци и т.н умението работи. Грешката е моя, тъй като досега винаги съм използвал наемника си в битка с пирати и други хуманоиди. Ако ми позволите ще перефразирам въпроса си. Как да различавам хуманоидите с леки брони /Много ефективна атака срещу животни и
хуманоиди с леки брони/? Срещу еретика стрелец например в групата на глиганите Умението не работи.
Sharp_Shooter няма опонент, затова избира Еретик - Стрелец. Модификаторът за разлика в нивата е 1.3.
Шансът за блок на Еретик - Стрелец е 0.
Шанс за критичен удар: 42
Sharp_Shooter удря Еретик - Стрелец за 319.28 поражения и последният остава с -108.08 здраве.
Бонусът за убити чудовища добавя 0% към пораженията.
Изпълнен е Критичен удар! 24/42!Разбира се тези неща ще се систематизират и публикуват тепърва, но малко предварителна информация ако може. Мерси.