ООООООооооо боже ... айде пак. Ами не ревете толкова и му намерете добрата страна (още не съм намерил но тей като цените на средните кожи ще скочи доста съм се запасил с нещо от сорта на 300-400 които по-късно ще продам зааааааааааааа .... 30 диамантчета ако не съм алчен
И аз имам има няма няколко хиляди средни, ама не са обработени
Защото имам само един кожар и той работи, когато каквото ми трябва. Ей сега ще си регистрирам 50 кожара и ще се бият докато извадят по 200 леки, да вдигнат първа, после за втора имат и за трета ще им намерим и 5х50 пак ще си пускам по 250 кожи за нула време
И така ще направя и с другите ресурси, но разликата е че досега давах поне по десетина диаманта на ден само за обработки, а от тук нататък няма да дам нито един, ей така на инат, защото са алчни, няма да получат нищо повече от мен!
едит: А от това че няма да дам нито един диамант за обработка на ресурси, означава че няма да дам десетки и стотици за изработка на предмети... И никой друг няма да го направи, освен може би тези с безплатните диаманти, но и те не са неограничено количество, а и от тях не се печели
От което следва че който иска да се облече също няма да зареди диаманти за да си купи и честито на печелишвите.
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ !!!