Рецептите за бижутер са си съвсем наред.
Рецептите за бижутер си дават бонуси към атрибутите съвсем наред.
Не можеш да кажеш това ако не си играл и не ти е паднала поне една
При условие че на никой друг не е падала, както вече беше споменато, нито рецепта с рубини за бижутер трета категория, нито каквато и да било рецепта за 4-та с перли, нито каквато и да било рецепта за бижутер от 4-та и искам и аз да подчертая че съжалявам че си поднових премиума на бижутера, тъйкато няма дори от къде да си взема обикновенна рецепта да му вдигам основния занаят, а вече и сапътстващия е табу...
Отделно за бонусите - да те са си съвем наред, няма проблеми, само дето до преди няколко дена изящните в трета имаха база по 10 атрибутни точки, а сега тя е 12 и аз съм на огромна загуба от което! Отделно изначално идеята на бижутата е много лоша, поради простичката причина че дават куп безкрайно непотребни бонуси, които другите предмети не могат да имат и напрактика е почти невъзможно да направиш толкова хубави бижута, колкото са предметите от другите занаяти, а именно само с атрибути! При това говорим за занаята с най-трудните ресурси!
Моля при първа възможност да се проверят рецептите, не дали, а направо защо не падат, освен това да се преправят някак си готовите вече предмети с по-ниски показатели!