Администраторите със сигурност не са по компетентни от тези които играят от месец
Компетентни са само създателите и за сега
Затова спора ви ми се струва супер безмислен...
Никой никъде не е казал че играта не струва, напротив! Тъйкато аз съм един от тези които бяха набедени затова, ето за справка първия ми пост във форума:
http://www.imperialhero.org/forums/bg/index.php?topic=503.0Има само едно нещо което не харесвам, едно единствено и това е опорочаването и с прекалена печалбарщина. С което не искам по никакъв начин да кажа че не трябва да печелят от нея. Разбира се че трябва да получат възнаграждение за труда си, тук спор няма! Но за първи път има толкова груба намеса в играта и наистина става дума за това че ако не платиш не можеш да играеш. Не просто ще си по слаб и т.н., а направо не можеш да играеш защото нямаш точки за действие. Това вече е грзозно, а по грозното е че дори да си платиш, те пак не стигат, което вече е недопустимо... Поне да го направят така че като си премиум и нямаш ограничения, иначе за какво плащаш?!
Всичко това не значи че не харесвам играта! Не ми изопачавайте думите, като ги вкарвате в общото "всички нови казват така"... И продължавам да твърдя че играта е страхотна! Просто тези точки за действие ми бъркат в ....
И сега както ми казахте след 24-тия час не се натрупват... Е добре де, поне да си се натрупват, че като си имам работа и ме няма седмица, после да мога да играя цял ден, да се изкефя, а то какво... с 24 точки колко 1-2 часа ще играеш, не е ли тъпо това?