като цяло 7 точки и при война са необходими
във сряда пак ще пиша дано се вслушат
Не... Не... всъщност всеки трябва да има правото сам да реши кое му е необходимо и кое не му е!!! Моя майстор на брони например стана такъв, защото нямаше възможност да се бия много с него, защото се опитвах да му вдигна 15-то без да съм вложил нито една точка на основните умения...
ТЪЙКАТО РАЗВИТИЕТО КОЕТО СИ БЯХ НАУМИЛ ГО ИЗИСКВАШЕ. И когато най-после успях, какво се оказа, тъкмо решили и наложили това ограничение, разбира се без да ни предупредят по какъвто и да било начин... Като резултат отново целия ми труд отиде на вятъра... Отделно че загубих много време, само за да спестя 50 диаманта, които бих прежалил някак си, ако махнат това безмислено ограничение ограничеие и бих му преразпределил точките, защото вече му наблъсках някакви. Но убидата от това че труда ми е отишъл на вятъра ще я преглътна много по-трудно!!!
поне да дадът някакво обяснение,за какво го правят това,какъв е смисъла.
Аз мога да ви дам обяснението, което си премълчават. Но предполагам никак няма да ви хареса. А именно че не са готови с идеята за нинджите, както и с 5-та и много други неща и се чудят какво да направят, само и само да ни спрат или поне забавят развитието... Явно е по-лесно да ни забранят това и онова или да го направят по-трудно, отколкото да си дадат малко повече зор :") Така както ние си го даваме и те печелят от това! Иначе Отон ни говори за капитализъм, но почива по празниците и не само... Само за справка, всички частници(капиталисти) при които съм работил за повече от година, са ми плащали отпуската като 13-та или ако има предвидена такава, като 14-та заплата
А в най-добрия случай ако все пак разрешат отпуска на някой, то е когато няма работа, а не когато има най-много... Отделно никога не съм имал проблем с това да изпълня поставените задачи в срок, а и не помня да съм отказвал извънредна работа и въобще не мога да разбера и да приема случващото се... Какво значи в сряда, трябваше да е оправено още преди 2-3 дни, първия път когато си им писал. Това е недупостимо ограничаване на свободния ни избор, а единственото нещо за което със сигурност трябва всеки играч да има избор е именно как да сиразвие собствения герой!!!