Който иска да го поканя да ми пише лично в играта на акаунт nastrade. Имаме минимален данък за внасяне на злато в хазната - играч до 10 ниво - 50 злато на седмица. Играч 11-20 ниво по 100 злато на седмица. Играч 21-30 ниво по 150 злато на седмица ! Който иска да идва. Сега се освободиха 3 места.
Не се освободиха 3 места, а бяха изгонени 3-ма от съотборниците ни без никаква причина... Без никакво предупреждение... Без никакво обсъждане...
Аз лично съм възмутен от постъпката на лидера на съюза и като заместник-лидер, мога единствено да подам оставка за да се разгранича от неговите действия, които считам за недостойни! Това означава че си търся нов съюз и най-вероятно ще взема с мен почти всички останали. А може би като начало ще си направя нов съюз, защото на въпроса ми защо ги е изгонил, той отговори: "11:43] за какво са ми, ако трябва сам ще си играя, половината внасят злато в хазната а другите само смучат"... Какво смучат, каква им е ползата от това че са в гилдия?! Да не говорим че те не са влезли при тези условия, а те са допълнително измислени, отново без обсъждане... Да не говорим че има хора които просто не играят толкова много и често и дори може да не са разбрали за тези условия... А и данъка е прекалено голям, за такива малки нива на каквито са повечето... Докато аз 100 злато ги вадя от една битка и пак не ми стигат за храна, те трябва да си оставят всичко в хазната... Въобще какъв е смисъла от данъка, като няма никакви проучвания в гилдията... Има само увеличаване броя членове и увеличаване размера на хранилището. Че какъв е смисъла от това...
Но най-вече ме възмути това че гони хора без да има никакви нови кандидати... И той самия не играе много, скоро ще е най-малкия, пък гони защото не играели(не внасяли)... Е тогава наистина, нека сам да си играе...