Аз пък ще споделя малко опит във връзка с продажбата на диаманти от аукциона.
Първо се регистрирах с герой-стрелеца Anonimus. Когато по-късно разбрах, че (уж) не било забранено да си имаш и повече от един, си направих още два акаунта - мистика Dondergast и воина Kingpeasant.
За първия акаунт платих премиум, привлечен преди всичко от възможността да имам 24 бр. действия дневно вместо 12. За другите два обаче ми се досвидяха парите да пращам смс-и. Как да им осигуря премиум? Ами много просто. Произвеждам стока - кюлчета и скъпоценни камъни - и ги предлагам за диаманти на аукциона. Намираше се кой да ми ги купи. Така карах около един месец - две презареждания по 25 диаманта. Така с чужди пари си изкарвах премиума и даже успявах да събера някой друг диамант отгоре, за да си купя някое оръжие или броня.
Каква е поуката? Имаше балами, които си даваха техните пари, за да плащат моя премиум и моите покупки. Накрая ми писна да жонглирам с ходове за добив на ресурси с цел продажба на аукциона и ходове за развитие на героя и си платих осем-месечен премиум за другите си два акаунта.