Всъщност целта е да се прибира процент от всяко предложение за сделка. Досега това бе технически невъзможно от сделките срещу диаманти. Ако нещо струва 1-2 диаманта, как да вземеш комисионна? Виж, ако е за злато - става. Но... виж горните доводи (по специално - №2, но и останалите) - резултатът ще е доста по-различен от очакваното.
Всъщност целта е съвсем друга, обаче ако продължавате с теориите за конспирация, ще навредите на играчите, които може би влизат в този форум, не за да си чешат езиците, а за да се информират или за да им се помогне.
Мисля, че беше обяснено на всички каква е целта на промяната.
Според мен има твърде много потребители, които не разбират нищо от икономика, които реагират абсолютно първосигнално и които просто прекарват твърде много време във форумни нападки.
Сега златото е 3750, и какво?
Това означава ли, че утре няма да е 1000?
Ами ако успеете да продадете един предмет за 50 000 днес, при цена на 1 диамант 3750, а утре попаднете на предложение от 2000 злато за 1 диамант...
Колко, според Вас, е разликата и в полза на кого?
Ще има хора, които ще имат нужда спешно от злато, за първи път от началото на бетата, докарахме икономическия модел до някакво нормално състояние.
Златото вече има своята истинска стойност.
И тя е в диаманти.
А не обратното.
Превърнахме златото в истинска виртуална конвертируема валута.
Както каза един от потребителите: Сега вече знам, че диамантите ми струват нещо.
Забележете - не златото, а диамантите!