митинчо - съгласен съм с теб, че след 1 седмица може би ще се види, но имаш ли гаранции че до тогава няма да се измисли друга щуротия?
стършел - гледам,че си начупил пръстите да агитираш всички да призвеждаме, и забогатеем - дате питам нещо ? - къде са ти предметите бе брат(които ти си произвел)? и защо снощи не купи лилавите ботушки на black80 (мисля че беше) , та да го стимулираш този човек да пусне още нещо? само 80000-100000 бяха - щом предричаш 300000 след 2-3 седмици - купувай докато е евтино
когато си стигнал до 200 з. точки, и чак на 68 опит добиеш редък предмет с бонус 4 жизненост, и ти е дало 3 занаятчийски точки - и решиш,че стува да продължиш - ела ми се обади
и когато стигнеш до заветните жълти предмети, платиш 2-3 комисионни, и накрая ти купят предмета за 3-4 злато , защото не ти е останало злато да го откупиш (както соти е направил)...
от това по-голям стимул - здраве му кажи. с бой да извадиш злато -
еееееее не давам пари за диаманти - поне докато екипа не реши, че трябва да си оправи бъговете, преди да мисли как да изкрънка още пари!( стършел - пак тема за размисъл - да ли целта не беше - няма злато от битки, няма злато от търговия - 1 диамант повече злато=повече пари?)
и накрая да ви питам тези 20000 акк които толкова лансирате като цифра - колко от тях са активни, колко утре ще са активни, и наколко играча принадлежат?
айде приятна игра на по-търпеливите !!! чао и от мен!