Много съжалявам, обаче чувствам необходимост да задам отново въпроси, свързани с неизгодното положение в което явно съм попаднал...
Дано отново не получа НУЛА отговори, тъй като ще се наложи да "потретя" въпросите си...
Ако сметнете за необходимо - нека въпросите ми бъдат смятани и като "Зов за помощ"...
Дано да има възможност за такава помощ и ако има - моля, окажете ми я!
А иначе - ето "историята" ....
Възползвах се от възможността да платя "Голд" в "Сграда за лечение на наемник" - за да вдигна категорията на наемниците си...
Супер идея!!!
Обаче...
Единия път го направих умишлено и ги покачих от 1-ва на 2-ра, след това реших че мога да си позволя още веднъж да го направя според разполагаемата сума на "голда" която имах, плюс това, че щях да изравня тяхната категория с моята - и го направих и втори път - покачих категорията им от 2-ра на 3-та...
Дотук - всичко "ОК"!!! ...
Да, ама не...
По невнимание, веднъж след битки, в сградата за лечение, искайки да ги излекувам - вместо "излекувай" явно без да гледам и "бързайки" - съм цъкнал ново "увеличение" и сега и двамата ми наемници са 4-та категория, а аз съм си още 3-та...
В една от следващите битки (в която се бяхме сбили тримата - аз - 3-та категория и те - 4-та категория) ги убиха...
В сградата за лечение на наемниците (в "Града на императорите") пише:
"Лечител Категория 2"
и
"Категорията на наемниците Ви е по-висока от тази на лечителя, затова не можете да ги излекувате тук."
На другите земи - "3-та категория" на които мога да ходя бидейки 3-та категория (21-ви левъл) (също) пише (този път в провинция "Бунар" а също и във "Ветровитите краища"):
"Лечител Категория 3"
и
"Категорията на наемниците Ви е по-висока от тази на лечителя, затова не можете да ги излекувате тук."
Май се изправям пред сериозен проблем... Предчувствам че няма къде да ги излекувам...
Какво може да се направи в така заформилата се ситуация?!
Не беше ли нормално да има например "контрола" (в сградата за лечение на наемниците) от вида:
"Не може да повишавате категорията на наемниците посредством тук предоставената Ви възможност по начин - такъв, че новата категория на наемниците Ви - да се окаже по-висока от Вашата" ?
И един обобщаващ въпрос:
Къде мога да лекувам наемници 4-та категория (които да заведа там бидейки 3-та категория) ?
...
Сещам се за един (мисля) резервен вариант...
Възможно ли е по начин, който само вие там си знаете - да ми намалите категорията на 2-та ми наемника, така, че - да бъде РАВНА НА МОЯТА - тоест "Трета"...?