Появил се Змей-Горянин - страшна напаст по земите на Империал Хироу. Хипер потентен и изявено промискуитетен - не останали необезчестени девойки околовръст, че да били само девойки - женско, мъжко, едър рогат добитък - всичко под ножа!
Не изтраяла душата на героите. Собрале се отбор юнаци - американец, англичанин, фанцузин и бай Ганьо - ще го трепят! Отишли до пещерата на змея, но нали всеки е герой - иска в единоборство да победи змея, че да вземе там каквито трофеи пусне и всичкия експириънс.
Пръв влязъл наперен американецът. Но още от вратата, докато успеят очите му да свикнат с мрака, змеят, без да се мае, го сграбчил за врата, топнал го у едно каче с мас и го онодил брутално.
Излязъл янкито пораздърпан, посмачкан, омърлушен, но не си признал какво е станало. Вместо това се похвалил:
- Пребих го животното. Потроших му два крака, едва мърда, който влезе само ще го доубие.
Влязъл ербап франсето... и - същата работа: от входа - в качето и прас!
Излиза фарнцузинът накуцвайки, ама и той не признава:
- Почти го убих, смазах му няколко ребра и другите два крака.
Влязъл наперен и бай Ганьо. Същата процедура - за врата, в качето с маста и хоп-паа!
Излязъл и той - като препикано мушкато, ама и той да не остане по-назад - също лъже и маже:
- Омаломощих го окончателно дзвера му с дзвер! Ти, ингилиз, само да влезеш, при вида ти ще умре на място.
Влязъл наперено англичанинът, както винаги - като сущий господар на света...
А в това време отвън, нашите хора почти със влизането му зачуват пронизителниет му писъци - квичи оня ми ти бритиш пипъл, та се не трае, все едно на живо го дерат!!! Стреснали се момците империални, загризала ги съвестта, и американецът, срам не срам, си признал:
- Аз, да си призная, всъщност, не го бих змея, ами даже обратно - топна ме в едно каче с мас и ме изплющя изотзад...
- Ох, то и при мене така - качето с маста и ... - изхлипало франсето,
- Абе, то и с мене така стана - изпъчил се бай Ганьо, - ама аз поне му отмъстих на влечугото ниедно - откраднах му качето с маста!!!