Редките монстери не се почвяват понякога, те са си редки в определени зони и това е. Като видиш. че са редки и не ходиш там. За сметка на това и дропа им е по-добър, за това се наричат редки, епични и т.н. Това е провинция 4-ти тиер, отес предпоследен тиер почти, не е за ходене сам
Вече имахме този разговор с Отон и аз му казах че идеята не е добра -
http://forum.imperialhero.org/bg/index.php?topic=5239.0. Както виждате последното му предложение е същото, както и вашето да се ходи с наемници в тези зони и аз реших да направя този експеримент, въпреки че бях убеден че няма да стане, с цел да си говорим с факти. Герои ниво 35, взех си 2ма наемници нива 36 и 39, екипирах ги горе долу като цялата тази екстра дотук ми излезе около 200-250к злато. Резултата е:
1.Бия без проблем мобове нива 30-32 (провинция Сиимлия), като получавам безумния дроп от порядъка на 150 опит и 300 злато. Само за да ползвам двамата наемници плащам по около 900 злато на битка. Да кажем, че в случая можех да ги бия и с един, но дори и така излизам на -150 злато на битка и това е без първоначална инвестиция, без поправка на екипировка и без храна и колби.
2. Мобове нива 33-36 все още ме мачкат. След като разгледах подробния доклад преценявам че за тях може би ще са ми необходими още 1-2ма наемника, което значи още 120-250к злато инвестиция при положение че крайния резултат ще е още по голяма финансова загуба за мен от битка.
Някак не звучи логично не мислите ли