Този чук е идеален за бавни противници - мечки, бикове, костенурки и, може би, лъвове.
Не рискувате много големи поражения и, макар и да ви продължават битките по 20-30 рунда, все ще успеете да вкарате по някой и друг удар.
Даже не е нужно да вкарвате критични, достатъчно е да можете да уцелвате. Чукът прави достатъчно поражения. Това му е силата.
А и бонусът към жизненост е прекрасен.
Всъщност... хич не е лош като за едно танкче.
Мда
Отон е оцелил в десятката, всички други сте подхванали напълно бесмислен спор
Много ясно че съм направил чука за себе си и никога не съм си и помислял да го продавм
И много ясно че няма по-добър вариант за свиреп войн в 4-та категория
Аз поне съм много доволен
Целта беше как най-лесно да качи нива героя, който най-трудно му се отдава това! И много ясно че чука не е за дуели! Въпреки че е вярно че стига един път да уцеля и всъщност това не се случва чак толкова рядко
Свирепия войн защита няма попринцип, предвид факта че не може да носи щит, а блока на меча е повече от смешен, особено откакто може да се сваля, вече и за критичния забравихме, но едно време беше друго
Но въпреки това костенурките и крокодилите 37-39, както и абсолютно всичко в Сиимлия смазвах още на 33-то ниво, можеби ако не бях го зарязал на 33 преди повече от 2 месеца преди да пуснат 4-та, най-вероятно и на 30-то щях да си ги бия
Ест. се прецаках да си мина и приключението веднага като го пуснаха още със смешните награди... И тъйкато чука според някой хора не е хубав, само с него, без да променям нищо друго, с обърканите точки и умения и без наемници и най-вече факта че далеч не бях го облякъл добре дори за 3-та категория, всъщност бронята му дори не беше епична... и без да искам станах 35-то за един ден
Има само един кофти момент сега, това оръжие вече не е актуално, поради факта че тогава за да се направи трябваше да млатиш като луд чукове и да изхабиш минимум 50-100 перли въобще за да изкараш нещо епично при шанс 2-3%... А сега шанса е 15%, какво повече да си говорим... Но всъщност има какво - за да е пълна картинката сега ахатово оръжие може да има толкова жизненост, колкото тогава перлено...
И всъщност не би било никак лошо ако някой реши да ме компенсира със 100-тина перли
Иначе геройчето вече е малко попроменено и с 5 произволни наемника, че не виждам смисъл да качвам ниво преди да пуснат 5-та категория, сега си бие за златце... И въпреки боклучавите наемници, само vitq ме е бил, но това беше когато позицията не работеше, не мога да го набарам аз да го нападна, да видим
Въпреки че наемниците му са много по-добри от моите, пак ще го смачкам и с наемници и без наемници! Ако има някой друг желаещ също да заповяда, макар че сега повече от всякога този герой е направен за PvM, а не за PvP. Но въпреки това покажете ми войн с меч за една или две ръце, без значение, който да победи Juggernaut
По-скоро да бяхте казали че някой с пика ще ме бие, там може и да се съглася, макар че не съм съвсем сигурен
Зависи от много други неща и за съжаление най-вече от късмет.
И пак си забравих мисълта, но се сетих друго
За съжаление този герой ще бъде качен само до 40-то ниво и дори няма да продължи да бъде оръжейник, а ще си остане прост миньор. А по повод на това че съм най-голямото мулти
Вярно е
В 4-та категория ми се наложи с един единствен герой да се бия за злато, да копая руда, да я обработвам и да правя оръжия за останалите
Определено съм МУЛТИфункционален, благодаря и за това признание
Та в 5-та най-добрия оръжейник ще бъде DandD. Защото е дърводелец, а дървото се харчи много по-малко от рудата и кюлчетата, отделно че тя вече е 47, а още на 45 нямаше смисъл да и качвам повече ниво, ама какво друго да я правя... Докато горкия боец, след безмисленото ограничение за 10 задължителни точки в базовите умения, просто няма смистъл повече да се играе с този герой... Само той няма критичен в базовите и за капак, за да го развия по единствения възможен начин, че да става с нещо, а именно с две оръжия, ще са ми необходими само 57 точки, а ограничението е 50, следователно герой с повече от 3 точки в базовите умения просто не ме устройва... И от сърце ви се моля, помислете, махнете това глупаво ограничение, защото това ми е любимия герой - боеца - и не случайно ми беше първия и единствен дълго време и ако не беше пълен боклук, все още щеше да бъде такъв, но уви... БЕШЕ ЗЛЕ, СТАНА ОЩЕ ПО ЗЛЕ, МОЛЯ ВИ, НАПРАВЕТЕ ГО ПАК ДА Е САМО ЗЛЕ !!!
БЛАГОДАРЯ !