Г-н Axilix, тъй като държа да запазя добрия, ако не приятелски тон във форума, ще пропусна да коментирам фрази от типа "да ми се пениш из Форума", както и други елементи от леко двойнствения морален аспект на вашия пост и с това приключвам всякакъв коментар на тема Reacro и Zealots.
Г-н М благодаря Ви много за проявеното великодушие , но няма нужда..Ако смятате моралния аспект за леко двойнствен , то това е лично ваше мнение което уважавам..Винаги съм предпочитал да боравя с факти , а те в случая са следните - доказано експлоатиран бъг от Реакро , без да бъде докладван и поне два докладвани от Зеалотс..Кога и как те ще бъдат фиксирани е единствено и само в компетенцията на Екипа..Дотогава , след като съм ги докладвал , приемам ,че е опция ,достъпна за всички..Даже се постарахме да изкараме хубави ками на пазара , за да може всеки желаещ да се възползва..Едната вече е купена , но има и друга..Ако желаете ,може да я предложите на вниманието на гилдията си , така щото най - накрая да станете леко конкурентноспособни..Ценя старанието Ви да запазите добрия тон и се извинявам ,ако с нещо съм ви засегнал , не дай си Боже , обидил..