Ще има ако има икономическа изгода от тях..С тоя метод на търговия нещата ще си останат същите..По ред причини..Обяснявал съм ги - не искам да се повтарям..Тоя начин на търговия съчетан с други промени от последните 2 седмици е убийствен за играта..Само аз ли го виждам , мамка му..
добре де, какво смяташ толкова, че не е наред?!?
аз, например, имам още 2 героя, с които мога да кажа, че играя активно (не са "мулета", помагат по малко, но дотам)
сама се снабдявам с ресурс, с рецепти... къде от битки, къде от аукциона...
отне ми известно време да се ориентирам в играта (не започнах в началото), но смятам, че се нагодих в движение...
занаятчийствам по малко... става доста по-бавно, отколкото ако правех само това и ме снабдяваха с ресурси, но до известна степен сметките ми излизат...
не виждам защо недоволстваш... решили сте да развивате по този начин героите и гилдията си - ваше право. напред сте и в занаятчийството и в точките...
предметите на пазара в 4-та категория ще се появят скоро (писах по-горе кога). ще са скъпи, но не чак толкова
не смятам, че на този етап на играта да платиш 200 - 250 к злато за добър епичен предмет е чак толкова трудно... също така не смятам, че това е "неизгодна" цена...
но може и да греша някъде в разсъжденията си...
кое не е наред според теб?