Аха.. от тук прочетенито имам друг въпрос, не го приемай като лична обида, но щом имаш семейство как така прекарваш толква време в една игра и не мислиш ли че я приемаш прекалено насериозно, все едно нямаш личен живот. И на мен има неща които не ми харесват , но си трая защото все пак е просто игра. Има по-важни неща в живота. Не трябва ли да отделяш повече време на семейството си, да работиш... Не си първия такъв уж баща, а само с разни игри се занимава, но досега не съм имала възможността да питам как го правят и защо?
Колко време прекарвам в играта? Че аз съм забравил да го засека..
Като не ми харесват неща в игра ,която харесвам и в нея има Форум - казвам ги..Или и предназначението на Форумите вече не е такова..Ако си мълча или ласкателствам - значи не ми пука за тая игра..Относно другите поставени лични въпроси ,смятам не е редно да занимаваме широката аудитория с личния ми живот , работата и разпределението на времето ми..Скучновато ще стане.. Дали съм уж баща единствено може да каже детето ми..А ти продължавай да търсиш такива..Предполагам като намериш , ще ти отговорят подробно на въпросите ,които имаш към тях..В случая ми липсва опит и компетентност , за да ти помогна с уж бащите..П.П Като гледам часа на отговора ти снощи или по скоро рано сутринта , ще взема да ти лепна едно етикетче - уж елфче с уж личен живот