Не би било лошо като събираш примерно от2 и нагоре части от сета да получаваш определена част от бонусите,като примерно всичките части от сета ще ти дадат пълният вид бонуси.Естествено за всеки клас бонусите трябвя да са съобразени,например:
1. Комплект на Невидимият Убиец състоящ се от шлем,ръкавици,колан,наметало и броня като дават при събиране на 2 части: 30ловкост,на 4 части :30 ловкост и 20 точност а на целият сет 30 ловкост,20 точност и 10% шанс за критичен удар.
2.Комплект на Яростният Берсеркер състоящ се от шлем,ръкавици,колан,наметало и броня като дават при събиране на 2 части:30 сила,на 4 части 30 сила и 20 жизненост, а на целият сет: 30 сила и 20 жизненост и 10 фронтална атака.
3.Комплект на Тъмният Заклинател състоящ се от шлем,ръкавици,колан,наметало и броня като дават при събиране на 2 части:30 интелект,на 4 части 30 интелект и 20 ловкост, а на целият сет:30 интелект и 20 ловкост и 10 вътрешна концентрация.
Това са примери за изеите ми и не съм ги копирал от друга игра,хрумаха ми докато четох тази тема.