0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Признавам си , дойде ми в повече вече..От 12 опита , плюс орден , плюс множител изкопах точно 3 руда..Което без малко да ми стигне за оръжие ,изискващо 2 стоманени кюлчета...
Като нямаш два лева за паста, седиш навън до витрината на сладкарницата и гледаш как другите ядат, това е.
я да питам тук ? ако копая камънчета и има някой в тази зона и ме набие ще ми вземе добива в момента или и тези които нося със себе си от предни опити. не че ще ме набие ама да знам че има към 5 човека много силни
Май ти взимат изкопаното до момента ...
Да не би да има изискване за сила при добиването и да нямаш нужната да носиш повече от 3 руда наведнъж ?
Да ти кажа вече даже ми става безразлично..Преди къде се нервех , къде обръщах тъжни неща на майтап..Сега вече ми е все тая..Разбирам желанието играта да стане по трудна , но има момент в който затруднявайки играчите прекалено много , има опасност да я направиш безинтересна..Достатъчно кадърни хора са в Екипа - дано намерят необходимия баланс.. Но не е нормално с половината си дневни ходове плюс орден ,плюс множител , да не успея да изкопая руда необходима ми за 1 предмет / и то с минимума изисквания за стомана /
ауу значи колекцията ми от всички скъпоценни камъни е недосегаема
:)и мам над 70 скъп камъка без един нов ама незнам къде да го намеря черен беше мисля