Сега и аз ще се изкажа(мноо псувни сигурно ще отнеса
).Лично аз смятам че изискването от някои играчи за постоянни обновление ни доведе до тук.Не казвам че това е лошо просто казвам че екипа не може да смогне и по този начин се допускат грешки. Екипа сякаш няма развита идея какво иска да направи в крайна сметка.Мен лично ми харесва новия мод като идея и замисъл но просто няколко кофти проблема (чудовищата са станали ужасяващо небалансирани и имаше бъг с копаенето) обърнаха цялото настроение негативно.Просто екипа не може да се оправи с постоянния напън да правят все нови и нови неща.Това е призив към всички играчи:
Това е бета,съцъкачи,не всичко е завършено за това
не бързайте да стигнете края на нещо което все още няма край защото се получава това което виждаме.Екипа прави нещата по-трудни защото се опитва да си спечели време за да направи някакъв завършен продукт
ЗА НАС.Просто им дайте време да оправят бъговете които изкачат като компромати пред избори!
Препоръката ми към екипа е да не се подвеждат под напора па единици за обновления защото все пак ние сме овцете а Вие овчарите.Вие водите и определяте,а като прибързвате само губите поддръжници по пътя.Следвайте умерена стъпка така че
всички да могат да крачат редом а не някои да изостават.Овчар без стадо не е овчар