Не мога да разбера защо всички се оплакват. Играта върви към по-добро. Лошото при всички вас е, че като свикнете с нещо и трудно понасяте промени. Аз лично одобрявам всички промени. Искам и още!
Изискването за сила беше съвсем закономерно да се въведе. На всичко отгоре ви се даде шанс да си разпределите точките безплатно. Вземете си и наемници - досега всички ги пренебрегваха.
Реално, наистина голямата идея в играта е тази за занаятите - не е зле да обръщате малко внимание и на това, не може всички да са борчЕта.
Разбира се, има какво още да се оптимизира.
Аз много искам да развивам занаятите и да си копая рудичка спокойно... Но нямам времето да чакам, особено ако се пусна с по-висок шанс за добив...
Радвам се много, че ти го имаш това време. И/или диаманти. Аз парите за диаманти в реалния живот си ги изкарвам сама. И сама преценявам къде да ги дам. При предишните условия щях да се обливам с около 1000 диамантчета на месец срещу съответната сума, че и повече, сега прекратявам. Факт.
За това ми е идеята. Играта тръгва в много по-различна посока, от тази в която я харесах, и се чувствам недоволен клиент. Имам това право поне по 6 закона в международен мащаб
Пък и не съм сама, както виждам...
И още нещо - когато някой участва в благотворителна инициатива като спонсор, има право на мнение и недоволство, и евентуален опит да промени нещата, щом е вложил нещо в нея. Да му се казва - това е за по-добро, трай и играй, ако щеш, не носи ползи на нито една от страните...Оборете ме, ако можете...
А и винаги ми е криво, когато една хубава идея тръгне надолу...
Не казвам, че всички промени са лоши - напротив, но можеше и да е по-обмислено...