0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Нормално е да си на - щом правиш 1 най-добрите оръжия в играта засега.ПЪрво се правят ефтини лъкове и копия с обик камъни за натрупване на злато,после тези. Но ти гледаш от лошата страна,ами ако беше изкарал 1 епичен сещаш се че +600к.
6 опита за балансиран меч на морския воин - 1 жълт...Остойностяване по пазарни цени - 36 кюлчета стомана - 170к злато ..6 перли - 150к злато..Други материали - 20к злато..6 диаманта - 17к злато...Дал Кольо 357к злато , получил 22к от продажба на 5 обикновени меча в магазина..За да излезе на 0 трябва да пусне меча на 335к+комисионната..Ама на тая цена ще го купи някой на 32 ри в шестък...Цената на пазара - 250к злато..Ако го продам съм "само" 90 к назад..Какво пък - ще направя сега 60 битки и ако имам късмет ще си ги върна...Сега ако някой ме пита защо няма предмети на аукциона - еми затова няма..
Тоест , ако го продадеш за 600 си плюс 250...Само дето а дано , ама надали...Е хана 3 дни не беше изкарвал епичен..После и 3 да изкараш подред - пак си скромно с около милион назад..
Щом изработваш за гилдията винаги си на "-".
Ахиле, колко теми ще пуснеш, в които мрънкаш по един и същ начин?