Да 200 е..Сложих 230 щото знае ли някой какво ще пуснат утре..И поправка лека - с Крест сме се били в различни зони..Отидох и в неговата която на всичко отгоре е в опасна провинция - дропа на злато е между 1000 и 4000 от 7 опита..Накрая ми умряха наемници и съм на плюс 3000 злато от цялата авантюра - говорим за 7 хода..Това ми е на мен рекапитулацията там..
Е при всички случаи е по-добре отколкото преди с този постоянен минус ...
чудя се дали да постна последния доклад от 5 битки съм общо към 15к злато в плюс при това вече поекипирах с дропа и останалите наемници . Ама взехме много да се хвалим не е на добре това ... утре някой ще прочете цялата плеяда(ако му издържат нервите) и ...
Отбор Отбор
Име krest1
Ниво 36
Клас: Войн
---------------
Рунд 1
krest1 успешно използва умението Боен вик върху противниковата група и понижава всички атрибути на членовете й с 12%.
Stimf благослови с Вътрешен дух Stimf за 256 точки и сега той има 896 Здраве.
Stimf използва умението Извор на живота върху Tren, добавяйки 300 към Здравето му.
Stimf използва умението Извор на живота върху Huud, добавяйки 300 към Здравето му.
Stimf използва умението Извор на живота върху peoni, добавяйки 300 към Здравето му.
Stimf използва умението Извор на живота върху Stimf, добавяйки 300 към Здравето му.
Stimf използва умението Извор на живота върху Saver, добавяйки 450 към Здравето му.
Stimf използва умението Извор на живота върху krest1, добавяйки 450 към Здравето му.
Tren използва умението Слабост върху Дивак копиеметец, намалявайки силата му с 50.
Tren използва умението Слабост върху Дивак, намалявайки силата му с 50.
Tren използва умението Слабост върху Дивак, намалявайки силата му с 50.
EXP added : 85(+2) to krest1
EXP added : 85(+3) to peoni
EXP added : 85(+13) to Stimf
EXP added : 85(+2) to Saver
EXP added : 85(+14) to Tren
EXP added : 85(+2) to Huud
GOLD added :
10319 to krest1
Това е без дропа на предмети ... за около още 2000