Ама ако искам да копая камък категория 3 ,ще отида в провинция категория 3...Ако искам категория 2 - ще слезна в категория 2..Искам в категория 4 да си добивам ресурси категория 4...И ако ще ми се пада бонус да е камък категория 4..Пак казвам - значи всички други професии в провките добиват ресурси от съответната категория - само с камъните иначе..Всички ресурси без значение какъв е шанса да се добият , могат да се копаят , само камъните редки - не...Ами как да има баланс?!
Ахиле !
Много съм съгласен с твоето мнение . Първо да споделя , че копая от три дена и само един сапфир ми е бонуса .
Тия дето се биха "изкопаха " повече камъни от мен . От три дена ми се е приискало да се преквалифицирам на миньор .
Миньорите добиват ресурси със същия шанс като при добив на камъни , но с малката разлика , че шанса им вместо 1-1 е по -голям и с натрупване на точки в професията се завишава . А при ювелира само копаенето остава . Едно кюлче стомана върви по 5000 злато, едно кюлче злато по 10000 , а за професията на бижутера при мен хвърчат по няколко .
Ако пусна на пазара един пръстен колко да му искам ?
На всичко отгоре ако икам да изкарам прилично бижу , което се харчи , то трябва да е с рубин .
Сега как да си набавя подобни камъни ?
От тези промени що горчилка ми се е насъбрала не е за разправяне .
Гъвкавост , гъвкавост , но тавана ми вече наближава .
Ивинявам се на екипа , но играта започна да ми прилича на ИО , а аз се махнах от там заради принудата да съм по 24 часа на линия . Исках спокойна игра , която да ме разсейва от ежедневието в работата , а не от нещо , което го наподобява в най-грозния му вид .
Борба за надмощие и стъпкване на слабите . Това си го имам в изобилие .
С уважение към всички играчи : styrshel
П.п Извинявам се на всички несъгласни с мен за търпението да ми търпят словата . Това е моето виждане .