1. Ловкостта увеличава шанса да избегнеш атака. Твоите точки ловкост се сравняват с точността на противника и за всяка точка разлика в твоя полза имаш 1% повече шанс да избегнеш атаката. Този шанс не може да надвиши 75%
2. Умението отрова се определя от това колко атрибутни точки инвестираш в това умение - виж в меню умения.
3. Каква по-точно информация искаш. За всички предмети е невъзможно, ако те интересува нещо специално, ще се опитам да помогна.
4. Нямам абсолютно никаква представа какъв е базовия дроп. Не мисля че някой има освен създателите и програмистите. Зависи от чудовищата които го населяват, от мястото, въобще по-сложно е отколкото аз мога да обясня. Предметите които увеличават този шанс ВИНАГИ си струват (поне според мен
5. 4 точки инвестирани в Сила ти дават 1% допълнителна минимум и максимум сила на атаката. Т.е. ако оръжието ти е 10-15 и ти имаш 16 сила, това е 4 % отгоре, така че ще удряш 10.4 -15.6.
6. Предмети категория 1 могат да бъдат ползвани от герои ниво 1-10 (и по нагоре естествено
. Но предмети категория 2 можеш да ползваш едва след като стигнеш 10 ниво и нагоре.