0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
На мене само това не ми хареса1. За да вземете предметните награди от приключението, трябва да сте го приключили в същата категория.За да се приключи едно приключение в същата категория са ти нужни тонове диаманти и епични предмети + хубави наемници не секи може да си го позволи.Хората бият Айвън примерно в 6та категория защото е прекалено силен за средно екипиран герой в 5та.Направене го примерно както си е бил без лъва и мисля няма е проблем.Като цяло другите приключения в 5та не са кой знае колко силни и те стават.
Пак казвам говорим за средно развит герой като моят примерно не наблъскани наемници с епичи от легендарни даже по тях.Приключенията съм си ги минал и аз в 5та само Айвъна остана ама с тоя лъв е проблем.Както и да е мисля че тази новост е напълно излишна само пречи повече и повече
Н езная дали се очаква средно развит герой да мине приключенията. Аз с герой с "наблъскани наемници с епичи от легендарни даже по тях" съм ходил по 3-4 пъти при някой босове. Възможно е да се мине което и да е приключение в категорията, а дали трябва да е възможно за всички е друг въпрос.
и как разделяш играчите на такива за които е възможно и на такива дето не е възможно. вероятно по това дали са дали пари за диаманти или не щото май това става все по-определящо в играта
Всички са с равни възможности.1. Имате възможност да купувате диаманти.2. Имате възможност и да не купувате диаманти.3. Само 1 и 2 са равните възможности.4. Това, което е в черепната кутия обаче е различно от равна възможност.