За това става на въпрос Във категория 3 се изискват кожи категория 1 а кожи 1 категория могат да се одират само в една провинция и никъде другаде ... а по правилата на играта (за кожар) колкото по голям лв ставаш толкова по трудно ще намираш кожи по ниска категория а в момента съм 3-та категория (по горе описах за какъв зор става на въпрос за 50 кожи)
2. Аз вече обяснявам за 3-ти път пари мога да намеря да си купя кожите но тия пари вместо да ги давам за кожи за 1 стъпка на приключението ще си купя примерно 3 пъти по хубава дрешка от крайната награда на приключението ... което напълно обесмисля приключенията за един кожар. А те са 50% от играта ... разбираш ли ми сега проблема . Мрънкям защото искам да се забавлявам като сички останали.
Ето го, @Shivers, и ти подвеждаш тука. Не ти трябват изрично кожите, трябват ти ПРЕДМЕТИ, които искат тия кожи. Ти си в ситуация 3.
3. Ако отново става дума за това, че в приключение от категория Y ти искат да изработиш ПРЕДМЕТ по рецепта категория X (X<Y), тогава не виждам абсолютно никакъв проблем и това, че ще се охарчиш с известно количество злато не би трябвало да е повод за мрънкания. Все пак който е стигнал далеч в играта, трябва да знае как се правят пари и 30тина леки кожи да не са му проблем.С оглед на разсъждението за пестенето на точки ход, когато си с второстепенна кожар, погледни предложението ми да използваш част от точките, за да направиш злато от битки и да си купиш с тях кожите.
Нещо повече. Според мен по някое време в играта тихомълком беше направена 1 промяна в категория едно и тя е, че в момента от 1 лека одрана кожа се изработва 1 лека кожа. Преди пропорцията беше 2 леки одрани > 1 лека кожа, каквато е за всички останали кожи в горните категории. Тази промяна също облагодетелства кожарите.