С оглед въпроса за Орлово око, както и на няколко пъти повдигания преди за Вътрешен дух, моля да се разгледа самата механика и да се сложи един списък полезни факти относно нея (примерно един наемник/герой може само еднократно да бъде благословен/прокълнат със следните благословии/проклятия: ... ; Ловкостта сваля шанса за критичен удар, но динамичните умения- Засада и Отвръщане не се влияят; Умението Рев се прилага еднократно, дори и в групата няколко от героите/наемниците/чудовищата да го притежават; и въоще всякакви такива неща, които трябва да се знаят).
Относно Орлово око:
Най-високият възможен обсег, който може да бъде достигнат в играта, е от лъка: 5. Този обсег не може да бъде увеличен, независимо какъв клас е лъкът.
Максималният възможен обсег, който един Призрачен ловец може да достигне, с максирано умение на Орлово око и ако е "бъфнат" с Божествена благословия, е 9.
Тъй като в момента няма кой да благослови даден герой с Божествена благословия, максималният възможен обсег, който Ловецът може да има, е 8.
Ще коригираме умението Орлово око да не се влияе от Божествената благословия и да си остава 8.
Другото, което ще коригираме, е Фронталната атака на боеца.
В момента боецът изпълнява сложен гимнастически пирует, тип Матрицата. Той се засилва, удря ловеца с Фронтална атака и след това се телепортира обратно на мястото си, чакайки Ловецът да го стреля.
Фронталната атака вече ще се изпълнява, когато боецът е достигнал до своя противник.
Моля, ако има доказателства за битки, надвишаващи обсега, който съм посочил, да се публикуват.
Участниците в битката не се благославят многократно с едно и също умение.
Мистиците избират различен съюзник/опонент всеки рунд, когото да благословят.
Тествано е и е симулирано.
Майсторствата определят само количеството хора, които могат да бъдат благословени/прокълнати, в един рунд.
"
Ловкостта сваля шанса за критичен удар, но динамичните умения- Засада и Отвръщане не се влияят;" - моля да ми разясните какво точно имате предвид.
"
Умението Рев се прилага еднократно, дори и в групата няколко от героите/наемниците/чудовищата да го притежават; и въоще всякакви такива неща, които трябва да се знаят)." - моля да ми копирате доклад, в който това става.