Пролетариатът ликува, надявам се да се отрази положително и на всички останали сектори. За сега толкова.
С оглед въпроса за Орлово око, както и на няколко пъти повдигания преди за Вътрешен дух, моля да се разгледа самата механика и да се сложи един списък полезни факти относно нея (примерно един наемник/герой може само еднократно да бъде благословен/прокълнат със следните благословии/проклятия: ... ; Ловкостта сваля шанса за критичен удар, но динамичните умения- Засада и Отвръщане не се влияят; Умението Рев се прилага еднократно, дори и в групата няколко от героите/наемниците/чудовищата да го притежават; и въоще всякакви такива неща, които трябва да се знаят).
Тъй като по-рано днес бях попитан за разяснения:
1) Мисля, че дори и 3 наемника с
Вайсторство с благословиите/проклятията и умението
Вътрешен дух да имам, един герой/наемник от моята група ще бъде благословен точно веднъж (някак си няма да е редно танкистът ми да получи още 150% жизненост допълнително)
2) Аналогично е с някои други умения/проклятия- примерно имам три война с умението
Боен вик (всъщност още не съм срещал такъв наемник в таверните, затова карам на теория)- някак си няма да е балансирано още в началото всичките ми опоненти да загубят по 72% от показателите си
С оглед на 1) и 2) предлагам да се изложи списък кои благословии/проклятия/умения (примерно
Рев при животните- дори да е група от пет твари, само един от опонентите го използва).
3) Относно
Засада/Отвръщане - в началото на битката противниковият шанс за критичен удар може да бъде свален до 0, а не отрицателно число. В следствие на това, стига да го приложи успешно, противникът изведнъж получава (примерно) 10% шанс за критичен удар