100% съм убеден че след този ми коментар всички ще рипнат срещу мен.
Според мен трябва да се спре мултащината или поне да се въведе в едни нормални граници. Не е нормално даден играч да има по 10-15 акаунта и да точи ресурси и злато от тях примерно.Следва яко изкупуване на диамантите от пазара и логично по висока цена... По този начин се разбива инъче добрата идея за свободния пазар, ощетявайки играчите.
Защо екипа въведе последната промяна в задачите 4та категория?Много ясно - представете си колко диаманти би спечелил на ден играч с толкова герои в 4та.Така се ощетява екипа създал играта.
Забравих да спомена и монополизацията на пазара до момента в който се въведе 6та категория. Целия аукцион, раздел категория 5, беше пълен с лилави предмети произведени от едни и същи хора, които диктуваха цените и напълниха играта с епици. Трудно постижимо нещо за играч с 1-2 акаунта.При нормални условия епичните предмети щяха да се постигат доста по трудно и да си струват парите, колкото и да са те. Отново пример за играч с много акаунти - Експлоатиране на дадена зона с добър дроп на зелени с повечето акаунти--> Събирането на поне 2-3 занаятчийски комплекта -->Яко копане си обработка на ресурси с 90% от акаунтите, докато други 1-2 бачкат-->Серийно производство на лилави предмети.
Аз лично играя с 2 акаунта и ми отне доста средства и смс-и докато успея да събера занаятчийски комплект. Майсторенето пък по горната схема , само че с 2 акаунта просто няма избиване.Затова обаче всеки един лилав предмет направен от мен си е постижение и е доста ценен. Повечето отиват за гилдията защото на тези цени и това предлагане не си заслужава пускането им в аукциона.
Та накрая моето предложение е ограничение на мултиюзинга примерно до 3 акаунта.Така всеки играч ще може да опита играта с всички класове и експлоатирането на пазара и задачите в играта ще бъде сложено в граници.Всеки ще има равен шанс с останалите.Отсега обаче си знам, че моето предложение няма да стане реалност.Просто въвеждането на такова правило би станало с цената на огромен отлив на играчи и загуба от страна на екипа.Просто мултащината е здраво вкоренена в играта.Затова и за напред ще има оплаквания и мърморения от страна на играчите относно цени на диаманти и т.н.Ще има и предупреждения и въвеждане на правила от страна на екипа опитващ се да балансира играта в този и вид. И така до безкрай.Не случайно в другите браузър игри мултито е забранено и се наказва с бан.
Затова ако един хубав ден, дай боже , екипа спечели достатъчно пари и играта набере достатъчно играчи, да пуснат един сървър 3 с ограничения в акаунтите до 3 примерно. Убеден съм че там и пазара и съревнованието между гилдиите ще работи доста по-правилно.
С най-голямо удоволствие бих играл там и аз!