Здравейте, имам едно питане относно опита (ако съм пропуснал тази тем съжелявам, че пак ви занимавам). И така, и немога да разбера логиката с опита ( статистика, по опит ) Бях 19н втори по опит (1935т - грубо), минах в 20н всеки който е с по-малко опит може да ме предизвика дотук добре, но защо могат да ме предизвикват герои от 25-29н ( в предизвикателство пише -4 +4 ), но и това да го приемем за нормално (защото съм с повече опит от тях) и отук вече следва големия въпрос: щом ще може герой 29н да ме предизвиква защо аз да мога да слагам атрибути само до 24н (кои е победителя
) , тук вече губя логиката и смисала от от графа ОПИТ всеки път когато мина в следваща категория (3к , 4к , 5к 6к ) по-слаби герои но с по-високо ниво могат да ме мачкат и свалят опита и когато вече съм равностоен противник (25н и нагоре) моя опит е едва 1600т ( примерно ) . качвам опит до 29н и от 30н пак надоло.
Самата игра много ми допада, но ако не се въведат промени за опита аз лично за мен си задрасквам графа ОПИТ като без логична. Ако има логика и не съм я разбрал съжелявам моля обяснете ми я. Надявам се на отговор.