Здравейте за първи път пиша и не искам да мислите че се оплаквам не съм кожар но мисля че промените не са конструктивни и не водят до нищо добро:
Да предположиме че съм миньор по професия но пък в свободното си време съм бракониер (авджия/ловец) това означава ли че като отида на лов и убия глиган не мога да му удера кожата и че не мога да му взема месото, мисля че имам право в дружинката и на двете.
Така че имам малко конструктивни предложения към модераторите, и не знам дали някой ще ме подкрепи но винаги когато убиеш животно трабва да получаваш шанс да му вземеш кожата или да му вземеш месото (може и да е малко работа за програмистите но е добре да се помисли, въпрос на алгоритъм).
Така че нека винаги когато се убие животно от даден вид, трябва да се пада или да му вземеш кожата (например на лъвове и вълци) или да му вземеш месото (глигани или бикове) и да кажеме примерно за кожарите времето за довибаве на на този ресурс да е 1-5 минути, а за всички останали да 30-60 минути така първо не се поставят чак толкова играчите в неравностойно положение защото всеки си е избрал сам професията но ще има шанс за добив на съответната суровина дори и с малък процент пък и дори и със 100% нали ако убиеш 5 животни и завсяка кожа за да я удереш ще трябва да работиш по 1 час т.е. 5 часа сам избираш и няма кой да се оплаква щом иска да получи кожата като си я заработи или не.
Това за сега не че нямам още какво да напиша но има неща с които не съм съгласен защото прекратих играта в империя он лайн, но щом сте решили за битки и тем подобни неща между гилдиите, май и тук няма да се спи след време защото вече го прочетох някъде а пък иго изпитах на собствен гръб или пак с 3-4 акаунта ще трябва да играеме 3-4 човека на смени.
Благоря на тези които ми помогнаха да публикувам темата, ще чакам да има коментари и дискусии защото ми си струва че играта вече няма нищо обощ с реалността, което я изкривява, може и да не съм прав но си е мое мнение, но ми се стура че от 2 дървета които ги копам/отрежа за 1 час (като видетн бракониер), като ги обработа и направя 1 обработено в реалния живот, мога да направя 3-5 бухалки за мутрите, а тук дори не мога да изработя само дръжката на една тояга (това е само отностно новите промени за добива на ресурсие и изработването на предмети).