Здравейте тъй като вече започнах да пиша искам да попитам:
1. прел съм задача примерно събери 10 кожи във Фаролайн и съм я изпълнил на половина какво ще стане след промените като не съм кожар и няма да мога да добивам кожи.
2. получавам задача в приключение изработи 12 тояги а в раницата ми има място за 10 и то при положение че е празна а като е пълна не ми позволява да правя нища - това означава ли че за да си изпълня приключението трябва да стана премиум член или не.
3. и да поговориме за тези 12 тояги които се правят от примерно 4 обработено дърво което прави 48 оброботено а 96 необработено - копане 1 седмица или копуване на пазара за 4 800 злато (без да броя точките за действие) а мисията ти дава 300 -400 злато и в най добрия случай 2 точки за действие. Тези мисии са просто безмислини и не вярвам повечето играчи да ги приемат а просто отиват в друга зона и почвот нова мисия без да са завършили тази. Не е ли по добре да има някакъв по голям стимул за тези които приемат такава задача, като пример за тях да няма ограничение за изкопаване на русерсите за изработването на тези предмети (и докато не ги изработят да не могат да добиват нов - поне), защото отиваш в зона и няма ресурси а пазара стана по зле от анадола, там поне можеш да се пазариш и да свалиш от цената
Приятна игра на всички и да не се косим все пак е игра - нали
.