"Задачи Стъпка 10/10
Приключение 10:
Пътят към мрака
- Помните ли Ролон? Явно има брат-близнак, за когото не никога не сме знаели. Шпионите ни докладват, че този зъл брат-близнак е този, който обитава печално известната Пункатина на мъртвеца. И... там... е, където нашите липсващи съселяни са отишли... за да не се върнат никога - гласът на Маркал се разтреперва, докато те гледа право в очите.
- Новините никак не са дорби, приятелю. Длъжен съм да Ви предупредя, че всеки, който се е опитал да изследва тази пукнатина, никога не се е връщал. Мисията, ако я приемете, не е за всеки. И, ако, все пак я приемете и се провалите, ние ще отречем всякаква връзка с Вас. Подгответе се добре, отмъстете за падналите невинни и нека Светлината да е с Вас!
Задача: Изследвай Пукнатината на мъртвеца и елиминирай всякаква съпротива. Очаквай трудни битки.
Награда:
Злато : 300
Опит : 300
Предмет :Leather armors
Развитие на задачата 0 от 1"
Доста точки за действие дадох към 8 (не съм премиум). И немога да го изпълна това приключение? А когато дам на "Дневник на Задачите" след това "Приключение" Ми дава това:
"Защитник на надеждата
Вие сте достоен да бъдете наричани герой. Жителите на Селото на надеждата виждат във Вас отдавна чакания защитник и изговарят имато Ви с почит. Успяхте да се превърнете в пример за подражание за всички хора и сега те знаят, че когато притежаваш кураж и когато не спираш да вярваш, можеш да постигнеш всичко. Гордейте се със себе си!
Приключението в Селото на надеждата успешно завършено."
Някакви указания ще може ли? Какво да правя за напред? Как да го изпълна, защото наградата ми излиза доста добра
Темата ми беше заключена незнайно защо...
Не става дадох още 14 точки за действие и не стана.. ? Има ли бъг в приключението или?