Имам вапрос как да намеря АЛФА ВЪЛК в Кървавия зъб.Вземах Приключение и това е 4-та част от него ?
"Да строшим кървавия зъб
- Значи е вярно – очите на Вилхелм за празни. Ужасът преминава през тялото му като мълния.
- Вълците наистина са в съюз със следовниците на мрака. Таткото да ни е на помощ. Това е възможно най-лошият сценарий. С хищниците на своя страна мракът ще стане по-силен от всякога. Могат да атакуват града всеки миг. Но аз мисля, че Тъмният господар има други планове. Според мен той ще се опита да проникне в Клира и да го подкопае от вътре, сменяйки истинските свешеници с тъмни или пък ще се опита да привлече някои от тях да го последват доброволно. Изглежда, че ще се бием на два фронта, приятелю. Но не можем да победим едновременно и на двата фронта. Ще ги ударим един по един.
Куражът, който Вилхелм проявява, е забележителен, като се има предвид, че семейството му вече може да е в отвъдното.
- Всичко по реда си. Врагът не знае какво знаем ние и затова предимството е на наша страна. Вашата задача е да нападнете Кървавия зъб и да убиете лидера на глутницата. Побързайте! Ако им дадем твърде много време, ще заздравят редиците си и ще се организират. И тогава ще бъдем обречени. Спасете семейството ми! Сигурен съм, че те са там!
Задача: Елиминирай Алфа Вълка в Кървавия зъб.
Награда:
Опит : 100"
Вече се побвах да се бия в Кървавия зъб поне 20-на пъти и ми дава да се биа само с група вълци от по 4-ри