Ми то няма по голяма подигравка от това преди 7-ми, за след това не знам...
Поредните супер малоумни задачи...
Време е да отмъстим за загиналите ни другари, които паднаха жертва във войната срещу силите на злото в Лагерът на Черепа! Ако приемете задачата, трябва да тръгнете незабавно за там и да изтриете 5 броя Обикновен крадец от лицето на земята! Не проявявайте милост! Защото няма да получите такава от тях!
Награда:
Злато : 100 - 150
.
Имперския град прави основен ремонт на няколко от стратегическите си военни бази в Бандата на Чарли. Армията поиска допълнителни 3 бройки от Мек камък за точене. И, разбира се, ги искат за вчера. Наградата е добра, ако решите да помогнете.
Награда:
Злато : 200 - 400
Значи да си избера... Или да бия крадци в лагера на черепа, като при чарли си ги бия по двама, а при черепа може и 20 пъти да ходя без да се падне крадец... Или да ходя при чарли за камък, вместо да сиго бия и то за супер смешни задачи, поне да даваха опит или нещо друго ценно... Пълна подигравка...
Чаках само да видя задачата и следва да направя 12 хода до чарли... След което 22 часа пак няма какво да правя... Куеста за 3-ти пореден път съм принуден да го отсвиря и то и двата, но поне тези са изпълними, миналите два пъти дори не бяха изпълними. Скуката е пълна...
Направете ги малко по интересни... Или поне по смислени! А вместо това чета че още ще ги орязвате, то на къде повече, направо нищо ли да не дават?