акаунт Ellendil, бета-свят
1. Проблем в Сонория: щитовете са изработени и разпродадени, отчита задачата като приключена, но бутонът "Приключване" не инициализира следващата стъпка.
Задачи Стъпка 6/11
Приключение 6:
Снабдяване
- Семейство Сонория мобилизира значителна военна сила в зоната на Релинг - казва Кърк, а веждите му се сбърчват като буреносни облаци.
- Като прибавим и факта, че значителен процент от новопостъпилите войници нямат никакъв военен опит, ще ни бъде безкрайно трудно.
Най-малкото, с което може да допринесем за каузата, е да снабдим армията с екипировка. Може би можете да ми помогнете? Чувам, че имате добри занаятчийски способности. Ето от какво имам нужда...
Задача: Изработи 11 Сапфирен дъбов щит на мощта.
Награда:
Злато : 800
Развитие на задачата 11 от 11
Изпълнете задачата, за да вземете наградата си
2. Проблем в Харода: при получаването на задачата нямах текстова част, а само 2 тик-а за избор (браузер Apple Safari). В последствие след n на брой изработени ризници 1-ва категория, така и нямам рядка изработка (по-лесно правя легендарни предмети 2-ра категория отколкото тия ризници).
Задача 2 : Пазител на Харода Стъпка 9/11
Приключение 9:
Ако си струва
- Свещен дълг на всеки войн е да подари на своя господар нещо ценно - очите на Хароши ясно показват дълбокото му съмнение, че ще се справиш успешно със следващата задача.
- А Вие, приятелю, ще трябва да мислите за... два подаръка - един за господаря и... един за мен. И не говоря за нещо, което можете да купите от хранителния магазин. Говоря за истински предмети, с истинска мощ. Още ли сте тук? Захващайте се за работа, новобранец, времето не работи за Вас!
Задача: Изработи 2 от Редки Медна люспена ризница.
Награда:
Злато : 1200
Точки за действие : 6
Развитие на задачата 0 от 2