0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
току що за 5ти път отидох да се пробвам да мина задачата и пак нестана нищо..това ми изписва когато влизам в десетата поредна битка както виждате си пише всичко което ми казвахте че тряббва да пише. както казах аз съм висок лвл за там и ги бия с лекота но съм решил да си мина приключението. Многостепенна бойна зона : (10/10) Възможни врагове : Мародер, Мародер - Стрелец, Бандит Класове на противниците : Легендарни, Редки Ниво: 10 - 14 Количество : Сам + Лидер, Група 4 + Лидер Бойни позиции Ниво Бонус Атакуваща позиция 7 14% Без използване на бойна позиция x Наемник Клас Ниво Надница Gosho Войн 21 86 след провеждането на тази 10та битка аз съм победител и когато дам затваряне на доклада от битката ме връща право в града с неизпълнена задача. вече почвам да се чувствам доста тъпо... 50 точки за действие си отидоха без резултат.
та има ли някакво обяснение на случващото се или да забравя за случката? прощавайте че съм толкова настоятелен ама много се дразня че си загубих толкова точки за действие залудо
Ако убиеш Лидера заедно с цялата му групичка, но героя ти остане на нула здраве с живи наемници казва че печелиш битката. Въпроса е приключението брой ли се за приключено?