след преразпределение на точките заложих на божествена благословия 2 точки с мисълта да благославям и мен и наемника ми, но при битка се оказа че не действа върху наемника ми, освен това имам майсторството с благословиите 1 което ми сработва за извор на живота, чисто съзнание, бързината на пантерата и силата на тигъра, но не ми работи върху вътрешния дух и от там наемника ми е бъфнат във втори рунд(което не съм сигурен дали е бъг или не) :
Рунд 1
_eli използва умението Божествена благословия и повишава всички умения на _eli с 1.
_eli благослови с Вътрешен дух _eli за 696 точки и сега той има 1856 Здраве.
_eli използва умението Извор на живота върху _eli, добавяйки 300 към Здравето му.
_eli използва умението Извор на живота върху Maximus, добавяйки 450 към Здравето му.
_eli използва умението Чисто съзнание върху Maximus, добавяйки 30 към Точността му.
_eli използва умението Чисто съзнание върху _eli, добавяйки 30 към Точността му.
_eli използва умението Бързината на пантерата върху Maximus, добавяйки 30 към Ловкостта му.
_eli използва умението Бързината на пантерата върху _eli, добавяйки 30 към Ловкостта му.
_eli използва умението Силата на тигъра върху _eli, добавяйки 30 към силата му.
_eli използва умението Силата на тигъра върху Maximus, добавяйки 30 към силата му.
Отбор 1 е на ход.
Обсегът на оръжието на _eli е по-нисък, моментното разстояние е 3.
Обсегът на оръжието на Maximus е по-нисък, моментното разстояние е 3.
Отбор 2 е на ход.
.........
Рунд 2
_eli благослови с Вътрешен дух Maximus за 1458 точки и сега той има 4196.6806666667 Здраве.
Отбор 1 е на ход.
п.с. започвам битката с 500 дух така че не е от липсата му. червеният шрифт е само за нагледност