"Всеки опит за използването на нашия форум за лични цели и превръщането му в трибуна на лични терзания, подозрения и теории на конспирацията,
ще доведе до едно единствено нещо - отстраняване от форума." - цитат Флинстоун.
Това го нямаше в правилата досега.Може би е ново правило!?Можеше направо да ме отсраните.Иначе погледнато и комшията плаща за наем на кафето и магазина,той си ги стопанисва,плаща си данъци и позволителни.Плаща на магазинерка или барман,плаща ток,вода,такса смет и др.Това не му дава право да издава ограничителни и забранителни заповеди.Мисля че се води самоуправство.Интересен извод.На човек му идват интересни идеи в общуването с интелигентни хора ,които се опитват да го убедят че са прави.
Това е свободен форум за всеки регистрирал се в него,не се изисква да имам регистрация в играта или да пиша по проблеми на играта,това е раздел "Общи приказки" и ние водим такива.Заплахата за отсраняване отправена от Флинстоун е нормална за форумите околко ИО.Свиканал съм вече с тях,но с факта че можете да ми забраните нещо,което по закон е мое право,няма как да свикна.Така че да - форума е ваш и не- нямате право да определяте кой да влиза и кой не в него след като е обществено достояние(иначе е дискриминация).Нито имате право да триете постове,които не съдържат обидни думи и квалификации,а още по-малко имате право да раздавате забрани за достъп(за заключването на темите не от автора им не съм наясно как стоят нещата).За тази цел има правораздавателни органи.Сега ще попитам вас,после и други по-компетентни - Имате ли право да налагате забрани и ограничения,дори да съм нарушил правилата на форума.Вие съдебна институция ли сте или понеже г-н Димитров е в парламента сте надсъдебна институция и можете да забранявате и ограничавате по ваша преценка?Това са моите виждания и такива ще си останат.Ако сега закона ви позволява да правите каквото си пожелаете,значи трябва да се промени.Ако не ви позволява,значи трябва да се спазва.Благодаря за вниманието.