Значи доста хубава тема но да си признаем всеки винаги ще си харесва родното място каквото и да си говорим всеки е свикнал с предимствата и недостатъците на своя град.
Когато прочетох доста мнение колко е реших да изкажа едно доста негативно мнение за 2 града които посетих ,
За 1-ви път а именно Банско........
Това е един от най извесните Български курортни градове за оттдих,най известен с ски пистите си, планината и като цяло доста топло, корасиво и чисто място. Хората там са доста добри и гостоприемни а и така трявбва да бъде,все пак доста хора ходят там на почивка зимата.
Да но аз отидох лятото и беше колко топло и много красиво но града като цяло пуст.
Младите хора от одавна се бяха ориенритали към други места разбирасе с известни изключения
има 2 дискотеки едната е по скоро бар но и за доскотека може да я бройм другата е Пайнер тогава когато ходех аз беше в ремонт поне отвън иначе работеше...
Храната малко по скъпа поне с поне с 5-10 тотинки на елементарните неща,не съм някой стиснат човек но винаги ми правят впечателние цените.... За комп и компютръни компонените
една камерка беше от рода на 30-40 лева. В моя град най скъпата в магазините на кракра софт беше 25 лева с микрофони и с какви ли не джаджи.......
Парка на града а е пародия... отегчително място направо с агония се чудя как може да е нарече това курортен град, пейки за сядане има едва 10-тина в самото начало на парка,места където да си играят деца, катерушки и подобни са само мираж,осветение в парка никакво, кошчета за боклук и това няма ,само алей и бонус пейзаж старо изкуствено езерце от отдава не функциониращо с прокарала буйна разтетелност.
Може би зимата е доста хубаво но лятото е отегчително ...........
Но ако трябва да кажа едно преркасно малко градче това е Сандански
Ври и кипи този град от живот и тям е вечно лято града е доста красив, парка осветен пълно с млади хора,супер басейнче което бяха напълнили с риба като се откоряваха 2 големи шарана(тва баш рибар като мен няма как да не забележи
) и можете да покарате водно колело там.
Има 2 басейна,хубава дискотека,цените по магазните са си нормални,по заведенията обаче направо новогодишни...
Наблизо е старата резиденция която е изключителна с богатото си разнообразие от разтителни видове но трябва да се види тая красота няма как да ви я опиша, имаше сърнички в едно ограждение.Много близо до града е и Мелник........ няма да ви казвам че там има повече механи от колкото къщи има доста какво да се види краво малко градче доста запазено.
С една дума ето това най красивия град Сандански е за мен, но не бих си избрал там да живея.
Освен многото шивашки цехове на разнии византийци избора за работа не е голям, но за почива е прекрасен