Зависи какъв тип герой имаш Ако си стрелец ще ти е по лесно срещу животни. Съветвам те да опиташ Езерото на сълзите във Фаролин, но след като си намериш екипировка категория 2, поне добро оръжие.
Самоубийци всякакви
Мда, "чудните планини" само като видя ниво 17-19 и няма да стъпя там преди 15-то
Но мен в това скапано езеро от 5 пъти 2 пъти ме одавиха
И то един път бия глигани с максимално ниво за там, втори път падам от същите глигани с минимално ниво, а винаги ходя с пълна кръв но както и да е... Не ме кефи това езеро, определено
Може би защото съм боец...
След 10-то препоръчвам "Вечният сън", също в земята на Харода. Още повече че там са по 5 битки с едно ходене, като в пукнатината и няма да губиш и време. Но по същия начин ако не си добре облечен и там ще те размажат на поседната 5-та битка, аз рискувах и ми се размина първия път на магия
След това още 10-тина пъти, ако не и повече и така и не са ме убивали там, вече съм 12-то дори и чуствам че трябва да си намеря някъде където вдигам повече, но така и не мога да се сдобия с хубаво оръжие, млатя ги с "Меден боен чук" за сега...
Някой ако може да ми каже по добро оръжие от втора категория и рецептата му да е достъпна все пак... И как да разбирам кои са местностите с повече от една битка на куп, преди да съм ги посетил?