Не се безпокойте. И джакпота в трето теглене на 6/49 ще падне... някога.
Значи вече вероятността да ти падне рецепта *6,*8 е като вероятността да спечелиш от тотото,така ли?
Има 2 варианта защо няма рецепти в аукциона :Намалял е дропа драстично или хората,които вадят рецепти са намалели драстично.Аз никога не съм вадил рецепта 28-38 ниво и не мога да се изкажа компетентно за дропа в зоните къде и как,но
всеки ден следя пазара и никога от както играя не е бил толкова зле.Аз си правя изводите въз основа на това което виждам на аукциона,не въз основа на това,че на мен не ми падат или,че на никой от гилдията не му падат рецепти , а че на всички дропа е намалял/изчезнал.Рецептите вече са по 1 страница пълна само с 24-34.Преди мислех че не може да стане по-зле,но преди имаше по 2-3 страници с рецепти 24-24-14 лвл,а сега само 1.Каквото и да се каже,който и да се опита да ме убеди,че всичко е наред и нищо не е пипано и че нещата не се влошават ще му кажа:
Отворете си очите,освен ако хората,които играят и водят битки в зони с дроп на *6,*8 рецепти не са драстично намалели или не са изчезнали от лицето на Земята няма логично обяснение,защо няма рецепти на пазара.