Или нещо е бъгаво, или тук е пълно с идиоти.
В момента има един куп оферти за кръгъл кожен щит, който се прави от 4 леки кожи и 1 обработен дъб. Цените почват от 11 злато.
Когато нещо не ми трябва и на никой в гилдията не му трябва, отива в аукциона на малко по висока цена от тази която ще ми дадат в магазина и ако въпреки това не бъде купено, отива в магазина...
Например вчера пуснах една бухалка за 30 злато и никой не я купи и като се върна при мен си я продадох за 25 в магазина, а днес гледам има оферта 50-100, за която е наддадено един път вече... Така че определено идиотите са в изобилие, но не само тези които продават са такива
И това са цените в магазина... Реалните цени въобще не ми се коментират, но все пак съм намирал ресурси в аукциона на цените на магазина и аз лично само такива купувам.
Според мен проблема не е че цените в аукциона са прекалено високи. Те са причиненни от прекалено трудното добиване на ресурс! От друга страна златото също се добива доста трудно и има едно лесно решение и на двата проблема. Всъщност проблет е че цените в магазина са прекалено ниски! Защо една кожа струва 4 злато, мен тя ми струва най малко 2 точки за действие, а понякога струва и 10... Може ли да си купя 10 точки за действие за 4 злато?
@Isolde само ти нямаш проблем с ресурсите
Наистина не проумявам как го постигаш.