0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Гилдия ZEALOTS Ви представя първото си епично бижу, което е уникално!By mitinho at 2009-11-24
поздравления наистина много добре се е получил ще се радвам и аз да мога да правя скоро такива
Елементарно е - трябва да имаш рецепта и късмет. Не се изискват особени познания или умения. Успех.
- Млади момко, едно стъпало още! Само още едно стъпало, и ти ще отмъстиш. Но аз винаги за това стъпало вземам двоен откуп: дай ми сърцето и паметта си.Момъкът махна ръка:- Сърцето ли? Не! Това е много жестоко!Дяволът се засмя гърлесто, авторитетно:- Аз не съм толкова жесток. Аз ще ти дам в замяна златно сърце и нова памет! Ако не приемеш, ти никога няма да минеш туй стъпало, никога няма да отмъстиш за братята си - тия, които имат лица като пясък и стенат по-зловещо от декемврийските виелици.Юношата погледна зелените иронични очи на Дявола:- Но аз ще бъда най-нещастният. Ти ми взимаш всичко човешко. - Напротив - най-щастливият!... Но? Съгласен ли си: само сърцето и паметта си.Момъкът се замисли, черна сянка легна на лицето му, по сбръчканото чело се отрониха мътни капки пот, той гневно сви юмруци и процеди през зъби:- Да бъде! Вземи ги!