Аиде ако може да оправите тая игра най накрая....писна ми!!! права една мисия в сонория:
Задача 3 : Шампион на Сонория Стъпка 4/11
Приключение 4:
История за котките
- И ако това не е безстрашния герой, за когото всички говорят - казва Кърк, ухилвайки се.
- Съдейки по изражението на лицето Ви, мога да се обзаложа, че жадувате да се доказвате. И пред кого, ако мога да попитам? Мислите, че като убиете няколко жалки бандити, можете да се наречете герой? Все още има много път пред Вас. Какво ще кажете за една истинска битка? Добре.
- Чували сте историите за гигантските котки, които обитават Карнивалия? Ами... тези истории не са далеч от истината. Аз самият съм виждал такава котка. О, да! Но това, което все още не съм виждал, е тази, която броди в самите недра на пещерата Карнивалия. Тази, за която никой не говори. Ето, това се казва приключение, нали? Донесете ми главата на тази... гигантска котка и след това можете да се наречете Герой!
Задача: Съсечете Голямата Котка в Карнивалия
Награда:
Злато : 400
Диаманти : 5
Опит : 500
Предмет :Amulets
Развитие на задачата 0 от 1
Избих ги всички а не ми ги отчита...
зоната е многостепена, 8/8, минах ги всички битки и минах и последната....и кво само си дадах парите за колби и точките за действие!!!
Който може да помогне ще сам му много благодарен.
БЕЗ СПАМ!!!