Сила: 41.5 / 70 със Предметите
Жизненост: 37 / 46 със Предметите
Ловкост: 10 / 9.8 със Предметите
Точност: 16 / 20.3 със Предметите
Така като гледам ти препоръчвам като станеш 15 ниво си слагаш един хубав меч 20-39 поражение с блок 16 и 4 жизненост тея са най-добрите. и си намираш един хубав щит например като моя 370 броня 30 блок и 6 жизненост ,направен ми е от 666xxx.Тъй като сила та ти е 70 можеш да помпиш само жизненост и точност ,но на 20 ниво не те знам ,защото ако вдигаш само тва трябва да си намериш пръстени и амулети който да ти вдигнат силата на 80 за да сложиш кованите брони ,защото няма смисъл с плетени. За пазителя трябват много пари ,но не се претеснявай ще ти кажа как да си ги направиш. Но първо имаш 2 варианта за развиване на героя да вдигаш 1:2:2 (или 1:3:1) и 2рия вариант да вдигаш само точност и жизненост ,пък силата после от бижута. Но задължително за 2ра кат. си намери меч с 16 блок и щит поне с 24 блок .Защото аз дето съм 16 ниво никое животно нито хуманойд неможе да ми се опре. 4 редки хуманоида ги права барливи с един наемник стрелец.А за намениците задължително единия да е стрелец ,другия може да е мистик с лекуване да ти възтановява здравето или още един стрелец. За базовите умения вдигаш защитна позиция на 7 и наемниците на 3 . След което отиваш в фаролин да изпълняваш приключенията. Като стигнеш до тази задача :Задача: Елиминирай Лидера на Червената ръка.
Почваш да биеш само там ,защото пускат постоянно рецепти и на ден се пада да ми пуснат поне 1 рецепта с която се изкарват добри пари ,вчера продадох сапфирен меч за 1 ръка за 20 000 ,а ако ти се паднат 10 такива рецепти
.А пък за по горните категорий някой друг да ти обесни.
Надявам се да съм помогнал