Здравейте,
Първо искам да кажа, че играта е страхотна и много ми допада. За съжаление установих, че тя е поредната добра идея, която е развалена от многото недомислици. Само за два дни игра успях да натрупам достатъчно отрицателни впечатления. По ред на номерата:
1. Мисия в Жълъдовата гора. Трябва да убия 4 мечки. Досега съм използвал 22 атаки за 3(!) мечки. Когато помолих за помощ, ме увериха, че животните излизат на напълно случаен принцип. Дали??... А и друго си мисля - като отивам в гората за мечки, предполага се, че знам къде са те, нали? Най много да срещна някой глиган или вълк, но това би трябвало да са единични случаи.
2. Помолих за помощ за мечките. Не мога да пусна ново съобщение, защото съм си изчерпал лимита на незнам какви си билети!! Добре, пиша си аз в единствения "билет", но той вече е отишъл на н-та страница, защото е бил наченат вчера (??). Съмнявам се, че някой вече ще го види да му отговори.
3. Обявих един спечелен в битка сатър на аукциона. По златото ми в момента съдя, че е бил продаден. Само че никъде не видях информация дали е така, кой го е купил и т.н.
4. И накрая - профилактиката. Умно. Прилича ми на тези работници, които поставят маркировка по софийските улици по същото време - в най натоварения трафик. За тези работи си има нощи!
Та така. И съм само 4-то ниво, не ми се мисли какво ще се случва нагоре
Сигурно ще продължа да играя играта, защото ми харесва, но едно нещо знам отсега - няма да похарча нито лев за диаманти. А нали това в крайна сметка е целта на задачката ви, автори мили мои!?